Maxence Caqueret-ovo klizanje jezika na finalu… Evropski kup

Maxence Caqueret-ovo klizanje jezika na finalu... Evropski kup

Pobednik Klermonta ove nedelje (1-0), OL još uvek može da veruje u evropsku budućnost sledeće sezone. Da bi to uradili, oni će morati da pobede protiv Strazbura sledećeg vikenda, utakmicu prema kojoj je Maksence Kakeret već, čini se, fokusiran. Prisutan za mikrofonom Prajm video Ove nedelje, vezni fudbaler Liona podelio je svoje nade u pobedu, pre nego što nam je ponudio lepu omašku jezika.

«Nismo se osjećali u opasnosti (protiv Klermonta) čak i da su imali nekoliko situacija koje su mogle da bole (…) Moraćemo da budemo spremni za ovaj poslednji meč jer imamo šta da uradimo. Na nama je da dobijemo ovaj poslednji meč, znamo da nemamo nužno svoju sudbinu u svojim rukama ali učinićemo sve da pobedimo Strazbur i dobijemo ovo evropsko mesto, pre nego što zaigramo u Kupu Evrope… Uh, the Coupe de France». Otkrivanje jezika?

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.