OM – Lorient: Loran Abergel na ivici suza posle poraza od Lesa Merlusa

OM - Lorient: Loran Abergel na ivici suza posle poraza od Lesa Merlusa

Lorient nije zvaniиno u Ligi 2, ali tako je kako je. Poražen od OM-a u nedelju (3-1), Merlusi će morati da pobede protiv Klermonta poslednjeg dana i nadaju se teškom porazu za Mec protiv PSG-a u isto vreme. Prisutan za mikrofonom Prajm video Posle večerašnjeg poraza njegovog tima, vezni fudbaler Loran Abergel bio je vidno veoma pogođen.

„Ovo je veoma komplikovana godina, to su suze nekog iscrpljenog. Naravno da će se odlučivati o gol razliki. Još uvek ima nade, ali od početka do kraja to je bilo to… Ove suze su bes i tuga.“rekao je.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.