Liga 1: Mec se „pogubio“ protiv Strazbura prema Žoržu Mikautadzeu

Disciplina: Odluke su se svodile na Mikautadzea i incidente Trojes-VA

Od povratka u Mosel ove zime, Žorž Mikautadze je jedan od najboljih igrača Lige 1. A za one koji su i dalje sumnjali u to, gruzijski napadač je to ponovo dokazao ove nedelje na terenu Strazbura. Iako je trebalo da bude suspendovan za ovaj istočni derbi, rodom iz Liona je pokazao svu svoju klasu otvaranjem bodovanja i kroz druge šanse pun inspiracije. Ali, evo u иemu je stvar, pored njegovog transcendentnog individualnog učinka, 23-godiљnjeg napadaиa nisu pratili njegovi saigraиi koji su defanzivno izgubili nit da bi izgubili na kraju meиa.

Frustrirajući neuspeh koji umalo osuđuje Mec na mesto u plej-ofu. Na Prajm video, Mikautadze je izrazio svoju frustraciju: „Izgubili smo se. Taj gol na kraju nas je povredio dok smo vodili. To je kao protiv Rena. Opet, mogli smo da uzmemo ovaj bod koji nam je obezbedio opstanak, ali smo izgubili nit meča…“ Kao podsetnik, Lorijen i dalje može da veruje u to ako pobede protiv Klermonta u poslednjem meču. Mec će takođe morati dosta da izgubi protiv Pariza dok sedam golova razlike razdvaja Meca i Lorijena u trci za 16. mesto.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.