OM: Dirljiva poruka Ghislain Printant za navijače Marseja

OM: Dirljiva poruka Ghislain Printant za navijače Marseja

Pobedonosni nad Lorijenom u nedelju uveče (3-1), Olimpique de Marseille još uvek gaje nadu da će igrati u Kupu Evrope sledeće godine (Liga Evropa ili Liga Evropa). Da bi to uradili, Fokanci će morati da dobiju poslednja dva meča protiv Remsa ove srede i Le Havra sledeće nedelje. Posle poslednjeg meča Fokaeana na Stade Orange-Vélodromu večeras, asistent Žan-Luj Gaseta, Ghislain Printant, poslao je poruku na svojim društvenim mrežama.

Bivši trener Bastije poslao je lepu poruku navijačima Marseja i u potpunosti prihvatio njihove kritike. „Zaslužili ste mnogo više. Izvinite. Razumemo tvoj bes. Ali hvala Vélodromu na ovim veliиanstvenim veиeras. Neprocenjiva snaga. Ogromna podrљka. Magija. Završimo dostojanstveno tamo gde smo često grešili. „Za oružje……“, objavio je. Dovoljno da se sveta unija tako da se svi sa OM strane guraju zajedno ka ovoj evropskoj kvalifikaciji.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.