Nantes-Lil: Bilo je napeto između Olivijea Létnga i porodice Kita!

Nantes-Lil: Bilo je napeto između Olivijea Létnga i porodice Kita!

Večeras je Lil napravio veliki potez ka kvalifikacijama za Ligu šampiona pobedom nad Nantesom 2:1. Treće, Doguesi imaju svoju sudbinu u svojim rukama da stignu do takmičenja bez prolaska kroz preliminarne runde. Velika operacija za Severnjake dok je Nantes uspeo da ostane u ligi uprkos porazu.

Ulog je zbog toga bio veliki večeras pred meč na Stade de la Beaujoire i to je ustuknulo mestu veoma napetom trenutku pred meč između predsednika dva kluba, tačnije Olivijea Létanga (Lille) i Valdemara Kita (Nantes), koji je bio u društvu svog sina Franka. Difuzer Prajm video snimio ove slike.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.