Jérôme Alonzo šutira igrače PSG-a

Jérôme Alonzo šutira igrače PSG-a

Bivši golman Pari Sen Žermena između 2001. i 2008. godine, Jérôme Alonzo (51 godina) kasnije je postao konsultant. Na Prajm video, bivši golman nije bio ljubazan prema igračima Pari Sen Žermena. Prema njegovim rečima, ekipi koju je večeras na terenu imao Luis Enrike – koji je jasno rekonstruisao svojih jedanaest – očigledno je nedostajao individualni kvalitet, osim Kajlijana Mbapea. Videti da je Pari Sen Žermen izgubio od Tuluza (3-1) nije bilo veliko iznenađenje u njegovim očima kako je objasnio.

„Ne, potpuno iznenađen što vidim ovakav meč PSG-a na kraju sezone. Iskreno, videli smo i druge. Tokom multipleksa, bio sam slobodan da priиam o иistom talentu. Skini Mbapea iz tog tima, ostalih 10 igrača, ne znam da li će ovaj tim završiti na podijumu. Tu je i to, kontekst, tu je očigledno Tuluz, sve to stavljeno do krajnjih granica, pasivnost Parižana na golovima će me uvek iznenaditi ali na sirov rezultat, ne ispadam iz stolice. To je prosečan tim poređan na startu, žao mi je“.rekao je.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.