OM – Lorient: Veoma odmerena radost Pjer-Emerika Aubameyanga uprkos pobedi

OM - Lorient: Veoma odmerena radost Pjer-Emerika Aubameyanga uprkos pobedi

Za njihov poslednji meč u sezoni na Vélodromu, OM nije upao u zamku u nedelju. Protiv Lorijena je umalo poleteo u Ligu 2, Fokanci su pobedili sa 3:1. Uspeh koji omogućava ljudima Žan-Luja Gaseta da ostvare svoje snove o evropskoj budućnosti. Ali posle meča, sa veoma odmerenom radošću napadač Pjer-Emerik Aubameyang je otišao do mikrofona Prajm video.

«Bio je poslednji pred našim navijačima, uvek je važno pobediti, mislim da smo bili veoma jaki kod kuće ove sezone. S obzirom na ovacije, bilo je važno da dođemo do dobrog rezultata jer još uvek možemo nešto da ogrebemo, izrazio Gabonese. Lorijenti su igrali za opstanak, očigledno nije bilo lako na startu, a mislim da je bilo tragova od prošlog četvrtka. Ali bili smo željni da se vratimo i udovoljimo našim navijačima. Moj 16. gol u Ligi 1? Da, veoma sam zadovoljan da završim sa dobrom notom

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.