Lil: Lukas Ševalije izašao sa veoma zabrinjavajućom povredom

Lil: Lukas Ševalije izašao sa veoma zabrinjavajućom povredom

Lukas Ševalije je sišao sa terena sa povredom protiv Nantesa. Na izlazu iz vazduha, golman LOSC-a je pao na koleno. Ostajući na zemlji držeći se za nogu, nije uspeo da ode do kraja meča i morao je da umače mesto Vitu Manoneu. Veoma alarmantna povreda.

Veliki arhitekta Lilove dobre sezone, Lukas Ševalije bi ovog leta trebalo da učestvuje na Olimpijskim igrama u timu Tjerija Henrija i ostaje kandidat za učešće na Euro 2024 sa Les Bleusom. Nadajmo se da mu ova povreda neće poremetiti letnje planove.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.