PSG – Tuluz: lunarna sekvenca između pariskih pristalica

PSG - Tuluz: lunarna sekvenca između pariskih pristalica

Bilo je tenzija na tribinama veиeras na Parc des Princes. Na marginama danak koji je „Collectif Ultras Paris“ platio Kajlijan Mbapeu, uvrede su takođe bačene u Virage Auteuil. Pošto je zviždao francuskom napadaču, mladi navijač je zaista privukao gnev i uvrede kapoa.

„Hej, prošlo je sedam godina dok je bio u klubu! Nemaљ ni 10 godina, o иemu priиaљ? Zasto otvaras usta.. ? Šta želiš? Začepi. Rekao sam ti! », mogli smo da čujemo na snimku koji je prenet na društvenim mrežama. Bez komentara.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.