PSG: Veoma iznenađujuća statistika Kajlijana Mbapea

PSG, Real Madrid: poslednjih 7 sivih zona oko Kajlijan Mbapea

Strelac ove nedelje protiv Tuluza 33. dana Lige 1, Kajlijan Mbape je u ovom meču ranim golom lansirao stranu Ile-de-Fransa posle duge lopte Arnaua Tenasa. Francuski napadač pronašao je mrežu za svoj poslednji meč na „Parc des Princes“ u pariskoj majici. Cilj koji je sinonim za izbavljenje.

Zaista, moramo da se vratimo na 20. decembar i pobedu Od 3:1 protiv Pari Sen Žermena protiv Meca da bismo pronašli trag gola Kajlijana Mbapea sa klubom Ile-de-Frans na „Parc des Princes“ u Ligi 1. Ćutao je protiv Bresta, Lila (ne na terenu), Rena, Remsa, Klermonta, Olimpike Lionnais i Le Havra, već 7 mečeva zaredom. Loše trčanje koje je stoga došlo do kraja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.