OM: skandiranje poruke navijača posle šamara atalanti

OM: skandiranje poruke navijača posle šamara atalanti

Slomljen od Strane Atalante Bergamo (3-0) u četvrtak u polufinalu Lige Evropa, OM je video da su im poslednje nade bolno ugašene. Večeras protiv Lorienta, Fokaejci će i dalje imati priliku da sebi kupe vožnju za poslednji meč u sezoni na Vélodromu. Dovoljno da se iskupe svojim pristalicama? Verovatno ne.

Razočarani sezonom svog kluba, 9. u Ligi 1, MTP je pre meča odmotao šturi transparent: „Još jedno razočaranje da se zaključi ove sezone. Uprava, osoblje, igrači: Poštujte ovaj grb ili razbijte svoj !!“žalili su se. Poruka koju jasno dele Fanatici: „Ti si sramota Olimpike de Marsej, brejk !!“. Ultrasi Virage Suda su takođe bili u istim tonovima: „Veoma održiv i ambiciozan projekat… Da li je to previše za pitati? Vođe, reagujte ili ćemo to uraditi umesto vas! »

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.