PSG: vrhunski CUP tifo u znak počasti Kajlijan Mbapeu

PSG: vrhunski CUP tifo u znak počasti Kajlijan Mbapeu

Bio je to mešoviti danak koji su „Parc des Princes“ rezervisali za Kajlijan Mbape večeras pred meč protiv Tuluza (21h). Ako su se oglasili neki zvižduci kada je ušao na teren, pariska zvezda je takođe imala pravo na lep tifo koji je pripremio Collectif Ultras Paris.

Pažnju koju je francuski internacionalac vidno cenio, smeškao se i dolazio da se zahvali svojim pristalicama pre meča. Da bi se obeležila prilika, odmotan je i transparent kojim se odaje počast najboljem strelcu u istoriji kluba: „Kao dete pariskog predgrađa, postali ste legenda PSG-a“Rekla je.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.