OM – Lorient: the official line-ups

OM - Lorient: verovatne linije

OM mora da pobedi za svoj poslednji na Velodromu ako želi da se vrati u Evropu sledeće sezone! Posle razočaranja koje je doživeo u četvrtak u Bergamu u polufinalu Lige Evropa, domaćin Marseja Lorijen večeras od 21h, u okviru 33. kola Lige 1. Fokanci, za sada 9. Oni će se suočiti sa Merlusima u crvenoj zoni, osuđeni na podvig sa 2 meča koji će ići da spasu kožu u vrhunskom letu.

Za ovaj meč Gasset je stao u liniju odbrane Mbemba-Žigot-Garsija sa 3 čoveka, sa Murilom i Luisom Henrikom na krilima. Gueye i Veretout će biti u sredini, iza Sar, Moumbagna i Aubameyanga. Na strani Lorijena samo jedan čovek se menja posle poraza u Lensu (0-2). Napadač Tošin zauzima mesto Ponceau uz Bambu. Trio Abergel-Bakayoko-Louza je u sredini, Kaceris i Mendi na krilima. Ađei, Talbi i Laporte štite Mvogov gol.

Pratite ovaj meč uživo uz komentar na Super Sport!

Kompozicije

Marsej: Lopez – Mbemba, Gigot (cap.), Garcia – Murillo, Gueye, Veretout, Luis Henrique – Sarr, Moumbagna, Aubameyang

Lorient: Mvogo – Adjei, Talbi, Laporte – Katseris, Abergel (cap.), Bakayoko, Louza, Mendy – Tosin, Bamba

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. OM-ovo pobeda od 2:0 protiv Lorienta može da vam zaradi i do 660€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.