PSG – Tuluz: zvanične postave

Smešan mural Kajlijana Mbapea u Madridu

Pari Sen Žermen je ove nedelje uveče domaćin Tuluzu u okviru 33. kola Lige 1. Parižani su se kod kuće organizovali sa 4:3-3 sa Donnarummom na golu. U odbrani nalazimo Zague, Danila, Skriniara i Mukielea. Lee Kang In, Ugarte i Soler su u sredini terena. I na kraju, Barkola, Asensio i Mbape će animirati napad Pari Sen Žermena.

Tuluz igra u igri 3-4-3 sa Resteom na golu. U odbrani nalazimo Kebena, Kostu i Dijaru. Desler i Suazo su smešteni kao klipovi dok su Cásseres Jr i Sierro na sredini terena. I na kraju, Abukhlal, Dalinga i Gboho su napadnuti.

Linije:

Pari Sen Žermen: Tenas – Zague, Danilo, Skriniar, Mukiele – Lee Kang In, Ugarte, Soler – Barcola, Mbappé, Asensio

Toulouse: Ostaci – Keben, Costa, Diarra – Desler, Cásseres Jr, Sierro, Suazo – Aboukhlal, Dallinga, Gboho

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Prvi gol od Mbapea protiv Tuluza može da vam zaradi i do 310€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.