Stade Rennais – RC Lens: the official line-ups

Stade Rennais - RC Lens: the official line-ups

Skoro je kraj ove 23-24 sezone u Ligi 1 i panika je na svim nivoima, posebno za Evropu. Stade Rennais je domaćin RC Lensa u Roazhon Parku ove nedelje uveče u 9 uveče povodom 33. Izuzetno važan meč u trci za 6. kvalifikaciono mesto za Ligu Evropa pošto Rene može da se vrati u kontakt sa Lensom u slučaju pobede, Renes bi se vratio na bod. Ne možemo reći da je dinamika dobra za obe ekipe, rezultati gore-dole i mnogo izgubljenih bodova u odnosu na druge direktne konkurente, niko ne uspeva da napreduje i istakne se. Objektiv ima priliku da proširi jaz sa protivnikom večeri i da ih definitivno ukloni iz ove trke za top 6.

Na terenu, Stefan i Haise poređaju svoje ljude u formi. Rene će u odbrani igrati 4-4-2 sa Trufertom, Vuom, Tejtom i Seiduom. Nadaren će igrati kao levi vezni igrač, Bourigeaud će mu biti kolega sa desne strane. Napadački duo činiće Kalimuendo i Gouiri. Lens će biti u 3-4-3 sa Kusanovim u centralnoj odbrani u pratnji Medine i Gradita. Mendi i Fulgini u sredini terena, zatim Sotoka i Periera Da Kosta da podrže Said, Vahi je suspendovan.

Sastav tima:

Stade Rennais: Mandanda – Seidu, Theate, Wooh, Truffert – Bourigeaud (cap.), Santamaria, Le Fee, Doué – Kalimuendo, Gouiri.

RC objektiv: Samba (cap.) – Gradit, Khusanov, Medina – Frankowski, Mendy, Fulgini, Machado – Sotoca, Pereira Da Costa – Saïd.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.