Clermont – Lyon: the official line-ups

Clermont - Lyon: the official line-ups

Olimpique Lyonnais putuje u Klermont u sklopu 33. Trenutno 7. OL cilja više nego ikada za Evropu i to zahteva pobedu večeras u Auvergneu. Sa svoje strane, CF63 je poslednji i moraju da pobede u poslednje dve utakmice u sezoni kako bi se nadali da će biti u plej-ofu. Ovaj meč možete pratiti uživo uz komentar na sajtu Super Sport.

Kada su u pitanju timski sastavi, Pjer Sejdž ostaje veran svojoj 4-3-3. Lopes na golu i klasik u odbrani, Enrike je ipak draži od Taljafika. Na sredini terena Mangala prati Matića i Kakereta. Konačno u napadu, Čerki i Fofana okružuju Orbana. Na strani Klermonta, Paskal Gastijen je napravio tri izmene u odnosu na poslednji meč: Žak, Matsima i Rašani zauzmu mesta Zefena, Kaufriza i Bele.

Kompozicije

Klermont: Diaw – Jacquet, Matsima, Pelmard, Borges – Magnin © , Gastien – Virginius, Cham, Rashani – Kyei

Lyon: Lopes – Mata, O’Brien, Caleta-Car, Henrique – Caqueret © , Matic, Mangala – Cherki, Orban, Fofana

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.