PSG: Živahna počast Pedra Migela Paulete Kajlijanu Mbapeu

PSG: Živahna počast Pedra Migela Paulete Kajlijanu Mbapeu

Od petka je njegov odlazak iz PSG-a na kraju sezone zvanično potvrđen. Otvorena tajna nekoliko meseci i dok smo je ekskluzivno najavili 7. januara, KM7 će se pridružiti Real Madridu u narednim nedeljama. U međuvremenu, svetski šampion iz 2018. se sprema da odigra svoj poslednji meč na Parc des Princes u pariskim bojama ove nedelje protiv Tuluza (9 uveče). Podeljen od dolaska u prestonicu, kapiten reprezentacije Francuske i dalje vidi sve rastrzane oko toga kako da se oprosti od njega na vrhuncu svog vremena u klubu. Dok neke pristalice imaju snažno mišljenje sa njim i kažu da on nije legenda pariskog kluba, nekoliko bivših igrača je želelo da pozdravi veličinu svog vremena u Parizu. A posle Tomasa Meunijea, Pedro Migel Pauleta je bio taj koji je odao počast 25-godišnjem napadaču. Na RMC-u, nekadašnji dragi parc je rekao da je Mbappéovo vreme u Parizu bilo veliki uspeh:

«Da, osetio sam tugu. Kao pristalica PSG-a i ko voli fudbal, naravno da sam tužan, ali tako je kako je. Kajlijan je deo istorije PSG-a. On je fenomen, igrač koji je ostavio trag u klubu. Ali e kakav je fudbal, klub se nastavlja. PSG je već imao sjajne igrače koji su otišli. Tačno je da igrač kao što je Kajlijan, dobro je imati ga u svom timu. On je izabrao da ode, svi moramo poštovati njegovu odluku. Nadam se da će završiti preostale tri utakmice dobro od sada do kraja sezone. Naravno da sam tužna, on je fenomen i neko ko mi se mnogo dopada. Ako je legenda PSG-a? Naravno! U PSG je već sedam godina. On je igrač koji je postigao mnogo golova, koji je osvojio mnogo titula. Tačno je da su svi čekali titulu Lige šampiona, ali iskreno, mislim da je on prava legenda kluba. On je mlad igrač, pred njim je još mnogo godina, ali sve što je uradio sa PSG-om je izuzetno.»

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Prvi gol od Mbapea protiv Tuluza može da vam zaradi i do 310€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.