Strazbur najavio odlazak Ibrahima Sisokoa

Strazbur najavio odlazak Ibrahima Sisokoa

Okreće se stranica između Ibrahime Sisoko i Trkačkog kluba de Strazbur Alzas. U klubu već šest godina, Strazbur je napravio odlazak svog veznog igrača. Malijski internacionalac, koji je bez ugovora za nekoliko nedelja, napustiće Alzas na kraju sezone zbog novog kluba. Sa 197 utakmica na Rejsingu, on je šesti igrač Strazbura koji je odigrao najviše utakmica u poslednjih 30 sezona.

« Želeo bih da se zahvalim Ibu koji je otelotvorio vrednosti Rejsinga šest sezona. Sve je ređe videti igrača koji toliko dugo ostaje u klubu. Posle šest godina lojalnosti i skoro 200 utakmica, želimo mu sve najbolje do kraja karijere “ rekao je predsednik RCSA Mark Keler. Ibrahima Sisoko će imati pravo na poslednju počast na Meinau večeras protiv Meca.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.