Kylian Mbappé će se vratiti u Parc des Princes u septembru

Kylian Mbappé će se vratiti u Parc des Princes u septembru

Večeras protiv Lorijena (21.00), Kajlijan Mbape će odigrati svoj poslednji meč na „Parc des Princes“ u dresu PSG-a. Meč koji će biti stavljen pod znak emocija, još više penzionisanjem istorijskog najavljivača PSG-a, Mišela Montane, i proslavom titule prvaka Francuske.

Međutim, da se vrati Kajlijan Mbape, pošto će sve oči biti uprte u njega dva dana posle najave njegovog odlaska iz PSG- a, čekanja neće biti toliko mnogo pre povratka na „Parc des Princes“. Razlog? Bondynois bi trebalo da se vrati sa „Plavcima“ u sklopu Lige nacija, 6. septembra, protiv Italije. Kao podsetnik, Štade de Frans će u ovom trenutku biti nedostupan zbog Paraolimpijskih igara koje će se završiti 8. septembra. Situacija koja je naterala FFF da pronađe rešenje za zaostake kako bi bila domaćin sledećih mečeva. Tri dana posle ovog meča protiv Italije, na Parc OL-u je da će „Plavci“ ugostiti Belgiju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.