OM: Odred Marseja za prijem Lorijena bez Balerdija

OM: Odred Marseja za prijem Lorijena bez Balerdija

Nekoliko dana nakon što su okončali svoj evropski pohod teškim porazom protiv Atalante Bergamo, Olimpique de Marseille će se vratiti na palubu za 33. meč u Ligi 1. Da bi zadržao šanse da zaigra u Evropi sledeće godine, klubu iz Marseja je potrebna pobeda protiv ekipe Lorijena koja je na pragu relegacije u Ligu 2.

Za prijem Lesa Merlusa ove nedelje, Žan-Luj Gasset je sazvao listu od 23 igrača. Pored Valentina Rongijea i Bilala Nadira, koji su povređeni, Leonardo Balerdi će takođe izoći zbog suspenzije. Za ostalo, trener Olimpijakosa će moći da računa na svoje uobičajene startere.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. OM-ovo pobeda od 2:0 protiv Lorienta može da vam zaradi i do 660€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.