PSG – Tuluz: verovatne postave

PSG - Tuluz: verovatne postave

Ove nedelje uveče, to je prilično poseban meč koji će se odigrati na travnjaku Parc des Princes. Domaćin PSG Tuluz za poslednju utakmicu kod kuće u sezoni. Prilika da glavni klub proslavi titulu prvaka Francuske, ali ne samo. Od petka uveče, Kajlijan Mbape je takođe napravio odlazak iz kluba zvanično i Collectif Ultras Paris mu zato priprema poslednju počast posle 7 godina provedenih u klubu.

Pored Bondynoisa, Keylor Navas je takođe objavio da živi svoje poslednje sate u pariskim bojama. Ukratko, ovaj meč između PSG-a i Tuluza više liči na oproštajni meč nego na bilo šta drugo. Pogotovo što dva tima nemaju više za šta da igraju pošto je takođe garantovano da će TFC biti u Ligi 1 sledeće sezone.

Mbappé za svoju poslednju

Za tu priliku, trebalo je da rekonstruišemo timove. Na strani PSŽ-a, Luis Enrike bi mogao da odluči da se malo rotira. Na golu bismo ipak našli Donnarummu dok bi odbranu činio mladi Zague sa desne strane, duo Danilo-Markinhos u sredini i Beraldo sa leve strane. Na sredini terena, Ugarte bi mogao da nađe mesto u startnoj liniji sa Fabijanom Ruizom i mladim Senijem Majuluom. Konačno, za svoju poslednju, Mbape bi očigledno počeo sa Barkolom i Kolo Muanijem.

Na strani Tuluza nije bilo pravih iznenađenja sa 3-4-3. Na golu bi našli Guillaume Restesa. Ispred njega je odbrana trojke sa Loganom Kostom, Dijarom i Elbijem. Dester i Suazo će biti zaduženi za animiranje hodnika. Sierro i Kaseres će zauzimati sredinu terena i morati će da nahrane napad sastavljen od Abuhlala, Gbohoa i Dalinge.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Prvi gol od Mbapea protiv Tuluza može da vam zaradi i do 310€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.