PSG i Kajlijan Mbape spremaju strašan državni udar

PSG i Kajlijan Mbape spremaju strašan državni udar

Kraj sezone je sve bliћi. I postoje ulozi na svim nivoima, bilo da je to za trku za podijum, evropska mesta ili za održavanje. Za PSŽ je pre svega pitanje završetka sezone Lige 1 na „Parc des Princes“ u dobroj noti, posebno posle ubodne eliminacije u Ligi šampiona protiv Borusije Dortmund. Cilj je da se završi jasnom pobedom kako bi se proslavila titula prvaka Francuske i odlazak Kajlijana Mbapea.

Na strani OM-a razočaranje je takođe veliko posle velikog poraza od Atalante od 3:0 koji je sinonim za eliminaciju iz Lige Evropa. Od tada do danas, postoji samo prvenstvo koje će pokušati da otme kvalifikaciono mesto u Kupu Evrope sledeće sezone. I to će zahtevati pobedu protiv Lorient tima koji je skoro poništen. Da biste još više iskoristili ove dve utakmice Lige 1 i još više uživali u svom kraju vikenda, sajt za sportsko klađenje Parions Sport en Ligne vam nudi bonus dobrodošlice od 100 € u kvizu kladeći se do 100€, bez obzira da li vaša opklada gubi ili pobeđuje, kao i 10€ bez depozita sa šifrom FM10**.

Među raznim opkladama koje nudi Parions Sport, evo tri zanimljive kvote*** koje smo izabrali da iskoristimo ovu izuzetnu ponudu:

OM je pobedio 2-1, 3-1 ili 4-1 protiv Lorijena (kvota 3.20)

Nakon što je eksplodirao u letu u Bergamu, OM mora da se vrati na pravi put pred svojim navijačima na Narandžastom Vélodromu na stadionu koji im je vrlo često povoljan. A protivnik večeri obećava da će biti više nego pristupačan. Zaista, Lorient je taj koji stiћe na Canebière jednom nogom veж u Ligu 2. Još gore, Bretonci ostaju na 6 uzastopnih poraza i 8 mečeva bez pobede u Ligi 1. Na stadionu koji je pridobio svoj cilj, klub iz Marseja bi trebalo da napravi kratak rad na Merlusu i pobedi. Ali, s obzirom na formu koju je pokazala odbrana Marseja, možemo videti Lorijena kako postiže gol. Stoga pobeda za OM sa skorom 2-1, 3-1 ili 4-1 ima smisla, posebno sa kvotom 3,20.

Kylian Mbappé postiže protezu ili više protiv TFC-a (kvota 2.55)

Kiša kritika pljuštala je na Kajlijana Mbapea posle njegovog katastrofalnog dvostrukog sukoba protiv Borusije Dortmund. U nemogućnosti da pronađe mrežu protiv BvB, Kiks je razočarao navijače za svoj poslednji meč Lige šampiona na „Parc des Princes“ u majici PSG-a. Svetski šampion iz 2018. nema izbora, moraće da odigra odličnu utakmicu protiv TFC-a kako bi se pred javnošću pobrinuo za svoj oproštaj. Već autor 8 proteza u Ligi 1 ove sezone, možemo da ga zamislimo barem da ostvari ovaj nastup protiv Tuluza za svoj poslednji meč na „Parcu“. Fer povratak za igrača koji već 7 godina igra u PSG i koji će otići u Real Madrid. Kvota 2,55 nije baš rizična ako se oslonimo na snagu karaktera i ego pariskog br. 7.

Pobeda PSG-a 4:1 protiv TFC-a (kvota na 14)

Kao što je gore pomenuto, Kajlijan Mbape će biti previše zaobilazan idejom da ubacuje veliki nastup protiv Tuluza u meču u kojem je teško zamisliti luisa Enrikea kako radi bez svojih servisa. Ovo je tim godine koji će biti na terenu španskog trenera za poslednjeg svog tima na „Parc des Princes“ večeri u kojoj će se slaviti 12. ligaška titula u istoriji glavnog kluba. Stoga možemo da zamislimo kišu golova, kao što je 1-4 naneto Barsi, OL-u i protiv Lorijena. 3 meča odigrana između 16. i 24. aprila neposredno pre dvostruke konfrontacije protiv BvB. Ovaj rezultat od 4:1 takođe uživa u neverovatnoj kvoti 14. Smelo kockanje da pokušate za najzahtevanije među vama.
BONUS ZA ONLINE SPORTSKE OPKLADE : Bonus dobrodošlice do 100€, kao i 10€ bez depozita sa šifrom FM10**.

Parions Sport en Ligne vam trenutno nudi bonus dobrodošlice u iznosu do 100 € povrh 10€ bez depozita sa šifrom FM10! Dobar ONLINE SPORTSKI KLADIONIČARSKI POSAO idealan za klađenje na ovaj LOSC-OL bez ikakvog rizika!

Da biste ga dobili, registrujte se na Parions Sport en Ligne, koristite šifru „FM10“ da uživate u 10 € u špicu igre.

Kako to iskoristiti:

Imate pravo na do 100 € u špicu igre tako što ćete se registrovati na PARIONS SPORT EN LIGNE, ovde pobeda PSG-a od 4:1 protiv Tuluza.

Na primer, kladite se u prvu opkladu od 100 € na ovu kvotu i pokušajte da osvojite 1.400€. Ako vaša opklada ne pobedi, ne paničite, dobijate početni udeo od 100 € nazad u špicu igre. Dovoljno da probamo potez bez rizika.

(** ponuda važi za svaku prvu registraciju)

(*** kvote koje podležu varijacijama)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.