Mbapeov poslednji na „Parc des Princes“ zapalio Evropu, neminovna odluka za Modrićeovu budućnost

Mbapeov poslednji na "Parc des Princes" zapalio Evropu, neminovna odluka za Modrićeovu budućnost

Mbappéov oproštaj na Parc des Princes

Posle sedam godina sa Crveno-plavim, Mbape će se oprostiti od „Parc des Princes“. Za Le Parisien „Parc će izgubiti princa“. Odlazak koji deli pristalice, između tuge ili ogorčenosti, možemo pročitati na unutrašnjim stranama. U Madridu novine ACE takođe evocira Mbapeov oproštaj od Pariza. Ostaje da se vidi kako će biti primljen. Klub, u svakom slučaju, ništa nije pripremio, radije bi se fokusirao na proslavu titule. Prema informacijama iz Tim, pariski odbor nije cenio Mbapeov način obavljanja stvari, najavio je odlazak u video snimku objavljenom na njegovim društvenim mrežama. Štaviše, treba napomenuti da PSG još uvek ništa nije zvanično izneo na svojoj strani. I to sa dobrim razlogom, francuski dnevnik objašnjava da kapitalni klub želi da ponovo pregovara sa klanom igrača kako bi definitivno okončao finansijsku nadoknadu prema ugovoru koji je ispregovarao sa Real Madridom. Očekivalo se da će se bivši Monegasque odati dela svojih bonusa između 80 i 100 miliona evra.

Neminovana osuda za Modrića

Prvi izlazak za španskog šampiona, Real Madrid. U Granadi su igrači Madriđana bili počašćeni tradicionalnom počasnom gardom protivnika. „Srećan u Cibellesu“, plakat ACE. Sa potpuno rekonstruisanim timom, Kasa Blanka se prošetala protiv Granade u pobedi od 4:0. Veteran Modrić je sve to uokvirila, on koji možda igra svoje poslednje utakmice u bojama Real Madrida. S obzirom na njegov nivo sa skoro 39 godina, madridska štampa je jednoglasna po pitanju njega, on mora da ostane, možemo da čitamo na unutrašnjim stranama madridskog lista. Ako neki sa sigurnošću najave odlazak Hrvata, agent igrača je izašao iz tišine. „Za sada ništa nije jasno o Modrićeoj budućnosti sa Real Madridom. Sledeće nedelje, stvari će nam biti jasnije. Real Madrid je Modrićov dom i zajedno ćemo odlučiti šta je najbolje“.rekao je. Još malo strpljenja.

Barça se priprema za post-Lewandowski eru

Preokretanje situacije u vezi sa budućnošću Roberta Levandovskog. Kako novine nalaћu Sport na svojoj naslovnoj strani, „Pritisak“ je o poljskom napadaču čija je budućnost više nego neizvesna. Ako je uvek tvrdio da želi da nastavi u Kataloniji, interno, njegov slučaj je podeljen. Prema Sport, Ksavi želi da napravi revoluciju u Barkinom napadu sledeće sezone i smatra da je Poljak zamenljiv. On veruje da se bivši Bavarka verovatno neće vratiti na svoj najbolji nivo i da bi mu oslobađanje plate olakšalo dolazak drugih igrača. Da bi ga zamenili, katalonska štampa govori o opciji Niko Vilijamsa iz Bilbaa, profilu koji se veoma ceni, ali koji je skup. Mundo Deportivo objašnjava da se proučava trag Danija Olma. Španca Deko smatra „Deko 2.0“, ni manje ni više. Svestran igrač, sposoban da igra na svim pozicijama prednjeg delu napada, i koji uvek daje sve na terenu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.