PSG: Mišljenje Havijera Pastorea o odlasku Kajlijana Mbapea

PSG: Mišljenje Havijera Pastorea o odlasku Kajlijana Mbapea

Najava njegovog odlaska je bila očekivana, sada je gotovo. Kajlijan Mbape više neće biti igrač Pari Sen Žermena ovog leta, sedam godina po dolasku u prestonicu. Dvadesetpetogodišnji napadač će se pridružiti Real Madridu bez ugovora, sa statusom najboljeg strelca u istoriji kluba, a na udaru je i finalna sezona. Međutim, bivši igrač PSG Havijer Pastore nema kratko pamćenje, a voleo bi da ostane čitav karijeru u Parizu.

„Danas podržavam njegovu odluku 100 odsto jer su to lični izbori. Ako misli da je došlo vreme da ode, moramo to da prihvatimo. Normalno je da nas rastuћuje. Voleo bih da uvek ostane u PSG, ali morate da se setite pozitivnih, ponuđenih emocija, da budete iza njega gde god da krene. On je jedan od najboljih igrača svog vremena, boriće se za Balon d’Or sve naredne godine. Moramo ga poštovati i nastaviti da ga pratimo“, rekao je Argentinac Tim. Jedno je sigurno, bivši Monegasque ne čini pariske navijače ravnodušnim, na ovaj ili onaj način.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.