PSG: Odred za prijem u Tuluz sa nekoliko odsutnih

PSG: Odred za prijem u Tuluz sa nekoliko odsutnih

Pari Sen Žermen je ove nedelje domaćin Tuluzu na „Parc des Princes“, u okviru 33. Ovaj meč je prilika da se proslavi nova titula prvaka Francuske za klub Ile-de-France, treći u nizu. Za ovaj meč trener Luis Enrike pozvao je grupu od 21 igrača.

Za svoj poslednji meč na Parc des Princes u pariskoj majici, Kajlijan Mbape je očigledno prisutan u grupi, kao i menadžeri Đanluiđi Donnarumma, Markinjos i Ousmane Dembele. Sa druge strane, postoji nekoliko izostanaka, onih iz Vitinhe, Vorena Zair-Emerija, Nuna Mendeša, Serhija Rika, Lukasa Hernandeza i Presnela Kimpembea.

Psg-ovo odeljenje

Donnarumma, Navas, Tenas – Hakimi, Beraldo, Marquinhos, Danilo, Mukiele, Skriniar, Zague – Lee, Mayulu, Ugarte, Soler, Fabian, Asensio – Mbappé, Kolo Muani, Ramos, Dembélé, Barcola,

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.