PSG priprema osvetu protiv Kajlijan Mbapea

PSG priprema osvetu protiv Kajlijan Mbapea

Ovo nikome nije izmaklo pažnju. Kajlijan Mbape (25 godina) je u petak uveče postao zvanični odlazak iz Pari Sen Žermena na kraju ugovora u junu sledeće godine, posle sedam sezona u klubu, u četvorominutnom video snimku objavljenom na njegovim društvenim mrežama. „Želeo sam sve da vam saopštim da mi je ovo poslednja godina u Pari Sen Žermenu, neću produžiti i završiću svoju avanturu za nekoliko nedelja“, poverio se francuskom internacionalu.

PSG-Tuluz ove nedelje uveče, na „Parc des Princes“, obeležiće poslednji izlazak Kajlijan Mbape pred pariskom javnošću. Dok će mu navijači prvo odati lepu počast tifoom, povicima i pričešćem posle meča, klub nije planirao ni jedan poseban trenutak na marginama proslave titule. Dok PSG priprema minimalnu počast najboljem strelcu u istoriji kluba posle objavljivanja njegovog spota.

PSG želi da ponovo pregovara o uslovima

Prema informacijama iz Tim, pariska uprava ne bi ni bila svesna postojanja ovog oproštajnog snimka i otkrila ga je u isto vreme kada i širu javnost, u petak uveče. Iznenađenje za Nasera Al-Kalaifija, koji nije video svoje ime direktno imenovano među zahvalnosti. I od tada PSG, koji nije objavio nikakav sadržaj na svojim zvaničnim medijima posle oproštaja Kajlijan Mbapea, ne bi cenio ovakav način obavljanja stvari.

A ako PSŽ želi da sačeka pre nego što napravi zvaničnu komunikaciju za svog igrača, to je i zato što šampion Francuske još uvek nije finalizovao finansijske uslove odlaska svoje zvezde. I zaista, iako je bilo planirano da se bivši Monegask odrekne dela svojih bonusa – između 80 i 100 miliona evra – Pariz želi da ponovo pregovara o tome sa klanom igrača kako bi definitivno okončao finansijsku nadoknadu, posebno zbog ugovora koji je već potpisan sa Real Madridom. Veče proslave titule, ove nedelje uveče, pomno će pratiti…

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Prvi gol od Mbapea protiv Tuluza može da vam zaradi i do 310€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.