PSG: Jake reči Tomasa Meunijea o Kajlijan Mbapeu

PSG: Jake reči Tomasa Meunijea o Kajlijan Mbapeu

Pošto je igrao za Pari Sen Žermen između 2016. i 2020. godine, belgijski odbrambeni igrač Tomas Meunije (32) bio je u prilici da vidi Kajlijan Mbapea kako igra u Parizu. U intervjuu sa Tim– Trabzonspor punih leđa bio je pun divljenja prema svom bivšem saigraču, koga smatra najboljim igračem u istoriji kluba.

„U to nema sumnje, on je broj 1, ubedljivo. Ne znam sve detalje istorije PSG-a, ali znam najbolje igrače kao što su Raï, Pauleta… U ovom trenutku, nema rasprave. Na terenu, u medijima, u harizmi… To je Mbappй. Pauleta, na primer, nije igrao u finalu Lige šampiona. Nije nužno bio naglašen vremenom u kojem je igrao u PSG- u. Kajlijan je PSG-ovaj broj 1“, objasnio je on u kolumnama Tim.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Prvi gol od Mbapea protiv Tuluza može da vam zaradi i do 310€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.