Mama Baldé će ostati u OL-u

Mama Baldé će ostati u OL-u

Stigla u vidu plaćene pozajmice u Ronu na kraju više nego ohrabrujuće sezone sa Trojesom Uprkos otpuštanju kluba iz Aube u drugu diviziju, Mama Baldé će nastaviti avanturu sa Olimpikom Lionnaisom. Kao što je preneto RMC Ove subote, aktuelni 7. u Ligi 1 platiće 6 miliona evra koji odgovaraju njegovoj opciji kupovine koja je postala automatska ako napadač Bisao-Gvineje odigra najmanje 55 odsto mečeva.

Pojavljujući se 22 puta na svim takmičenjima od nastavka takmičenja u avgustu (za 2 gola), 28-godišnjak je stoga definitivno regrutovan od strane Les Gonesa. Dobre vesti za bivšeg napadača ESTAC-a koji je OL-u doneo pobedu postigavši gol u vremenu prekida protiv LOSC-a 32.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.