OM: Žan-Luj Gasset poziva na jedinstvo da bi se završilo na visokom nivou

OM: Žan-Luj Gasset poziva na jedinstvo da bi se završilo na visokom nivou

Slomljen od strane Atalante (3-0) u četvrtak u drugom delu polufinala Lige Evropa, OM će uskoro morati da kupi vožnju. Sutra uveče (21.00), Marsej će odigrati poslednju utakmicu svoje sezone kod kuće protiv Lorijena, ranjene zveri, penala u Ligi 1, ali koji i dalje može da se nada da će ugrabiti mesto u plej-ofu. Za tu priliku, Žan-Luj Gasset se nada topljenju Vélodroma, pogotovo što će mu to verovatno biti poslednji meč na ovom stadionu.

«Vi (pristalice) dali su 100% od kako sam doљao. Mi smo neoprostivi, ali ako želimo da Marsej bude Evropljanin, moramo da pobedimo sutrainsistirao je 70-godišnji tehničar. Završavam svoju misiju pobedom na Vélodromu, želim je mnogo. 9 mečeva koje sam trenirao na ovom stadionu, imao sam gusle. I imaću ih ponovo sutra. To je možda poslednji meč u mojoj karijeri na Vélodromu, tako da želim da to uradimo zajedno. Protiv Shakhtara, bili smo u zaostatku, ali nikada nismo odustali, tako da joљ jednom. Možemo da završimo na šestom mestu ako odradimo posao i uradimo bolje od Lige Evropa konferencije. Dajte sebi sve šanse da završimo što je više moguće. »

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. OM-ovo pobeda od 2:0 protiv Lorienta može da vam zaradi i do 660€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.