Vajdad Kazablanka: Abdellah Haimoud razgovara sa Anžeom

Vajdad Kazablanka: Abdellah Haimoud razgovara sa Anžeom

Poslednjih godina SCO Angers nije oklevao da izvuče iz Magreb šampionata da pronađe budući grumen. To bi još uvek mogao da bude slučaj ovog leta. I dok se čini da su Anževe na putu da se vrate na vrhunski let na kraju sezone (2. u Ligi 2 sa jednom utakmicom do kraja), uprava naporno radi na tome da pokuša da ojača svoj vezni red dok bi ovog leta trebalo da bude nekoliko poteza.

Prema našim informacijama, budućim odlaskom Himada Abdellija i verovatnim penzionisanjem Pjerika Kapela, Anže je otkucao ime mladog marokanskog veznog igrača Vajdada Kazablanke Abdellaha Haimouda kako bi ojačao njihov vezni red. Ovaj 22-godišnjak ovog leta dolazi do isteka ugovora i želi da se pridruži Evropi. On ne želi da produži u Vajdi uprkos ponudi produženja na 3 godine. Već su u toku razgovori između Anžea i igrača za koga se očekuje da će učestvovati na Olimpijskim igrama sa Marokom u avgustu sledeće godine u Francuskoj.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.