PSG: Paskal Dupraz osvetlio Kajlijan Mbapea

Real Madrid: 3 opcije za uvođenje Mbapea

Posle višemesečnih spekulacija, pretpostavki, ponekad čak i fabulacija, Kajlijan Mbape je u petak najavio odlazak iz PSG- a. U video snimku objavljenom na njegovim društvenim mrežama, francuski internacionalac se oprostio recitujući tekst koji je očigledno znao najbližem zarezu. Pristup zbog kojeg su zubi škrgutali, posebno od Danijela Riola, koji ga je kritikovao zbog nedostatka iskrenosti i prirodnosti, ali i od Paskala Dupraza. Ove subote RMC, bivši trener Tuluza je kastigirao saopštenje o odlasku igrača.

«To je hladna, neukusna objava, ne do nivoa dečaka koji jesteDupraz je rekao unutra The Grandes Gueules du Sport. To je jedina kritika koju imam o tom deиaku, mnogo ga volim. Zaslužila je pravu konferenciju za štampu sa novinarima da ih poštuje, kako bi mogli da postave svoja pitanja i transkribuju emocije Kajlijan Mbape. Ali, nažalost, to će i dalje biti to za Real Madrid. Jer, verujte mi, kada najavi potpisivanje u Realu, to neće biti preko njegovih društvenih mreža. Biće u prostorijama kluba, uz veliku pompu, a madridski novinari će mu postavljati pitanja. Mislim da to nije logično, on nije na nivou igrača kakav jeste. U odnosu na svog predsednika, takođe. Mislim da je trebalo milijardu za 7 godina. I mislim da Naser ima neke veze sa tim. To je nedostatak ukusa koji nije na nivou igrača kakav jeste“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.