PSG: Lekarsko ažuriranje pred poslednji meč u sezoni na „Parc des Princes“

PSG: Srušio se Lukas Hernandez

Pari Sen Žermen će u nedelju uveče (21:00) odigrati poslednji meč kod kuće u sezoni protiv Tuluza. Meč koji će biti stavljen pod znak emocija penzionisanjem istorijskog najavljivača kluba, Mišela Montane, proslavom titule šampiona Francuske i verovatnom oproštajnom ceremonijom Kajlijan Mbapea. Međutim, pre meča PSG je objavio svoj tradicionalni medicinski izveštaj.

Kao i protiv Dortmunda početkom nedelje, Lukas Hernandez neće moći da se odazove pozivu, žrtva je krucijalnog pucanja ligamenata prošle nedelje već protiv Nemaca. Francuski internacionalac počeo je svoj protokol o rehabilitaciji, navodi se u saopštenju. Presnel Kimpembe sa svoje strane nastavlja svoj rad na oporavku, dok Serđo Riko nastavlja „svoj program realetizacije“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.