Ludi snimak igrača Bresta pred golom

Ludi snimak igrača Bresta pred golom

Ovo je sada sve samo ne iznenaрenje. Stade Brestois će naredne sezone prvi put u svojoj istoriji igrati na Evropskom kupu. Još bolje, više nego ikada su u trci za kvalifikacije za Ligu šampiona. Dokaz da iza suštinskog kvaliteta timova, bliska svlačionica unutar porodičnog kluba može da prevrne planine. A kada pogledate ovaj ludi video koji je objavio Jutjub kanal Foot.fr, bolje razumete šta čini snagu aktuelnog 3. u Ligi 1.

Postoji taj duh kamaraderie, dobronamerne komore i zdravog rivalstva koje postavlja tempo na stanje uma koje vlada u svlačionici bretoničkog kluba. Dobar video pod nazivom „ako ne postigneš gol izlaziš“ koji izaziva Brestove ključne igrače (Romain Del Castillo, Jérémy Le Douaron, Julien Le Cardinal, Kenny Lala, Marco Bizot, Mathias Pereira Lage, Brandan Chardonnet i Jonas Martin da imenuju samo nekoliko). Koncept je jednostavan: poslednji koji ne postigne gol je eliminisan. Ostalo je nekoliko rundi dok ne ostane samo jedna. Budite oprezni, ko god stavi svetlarnik ima pravo na prednost koja će stvoriti neko ruglo i komoru unutar grupe. Video koji ne treba propustiti ni pod kojim uslovima…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.