PSG: Direktori rasterećeni posle odlaska Kajlijana Mbapea

Smešan mural Kajlijana Mbapea u Madridu

Ovo je kraj duge sapunice za koju smo mislili da жe biti beskrajna. Stigao 2017. godine iz Monaka, Kajlijan Mbape će napustiti PSG na kraju sezone kako je najavio ovog petka u videu objavljenom na njegovim društvenim mrežama. Da je neizvesnost bila relativna nekoliko nedelja o njegovoj budućnosti, sada je mrtav. Na veliko olakšanje nekih interno.

Kao što je izvestio list Tim Ove subote, pariske vođe »nisu zadržali svoje udarce protiv svog igrača“ poslednjih nedelja. U petak uveče posle objave, neki su rekli da jesu »LaknuloInterno, i očigledno, postojao je potpuni optimizam za narednu sezonu: » Ovo je kraj dugog poglavlja. Možemo da nastavimo da gradimo mladu, disciplinovanu ekipu, sa manje ega, i fokusirani na kolektiv. Ono što nas čeka je mnogo pozitivnije„, rekao je izvor iz kluba Tim.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.