Objektiv: Kajanje Veslija Sada

OM - Objektiv: Razočaranje Veslija Saida posle individualnih grešaka

Smatran jednim od najperspektivnijih igrača svoje generacije u Francuskoj, Vesliju Sadu je trebalo vremena da pokaže koliki je njegov potencijal. Sa 29 godina napadač je povratio samopouzdanje od dolaska u Lens pre tri godine. Nije sve bilo lako na njegovom treningu, a bivši igrač Tuluza je izrazio žaljenje tokom ovog perioda u kolumnama Tim.

„U mladosti mi je sve bilo otvoreno jer sam bio iznad toga. Možda sam se odmorio od nekih dobitaka. Onda, kako sam odrastao, imao sam poteškoća da napravim svoje mesto. Nisam razumeo da ljudi ne pristaju da im budu oduzeti. Bilo mi je teško sa ovim takmičenjem., objasnio je Saïd, autor 7 golova na 31 utakmici ove sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.