PSG: Ahraf Hakimi žali zbog odlaska Kajlijana Mbapea

PSG: Ahraf Hakimi žali zbog odlaska Kajlijana Mbapea

Smatrajući se, verovatno, najvećom podrškom u svlačionici PSG-a za Kajlijan Mbape, Ahraf Hakimi (25 godina) brzo je reagovao na objavu Kajlijan Mbapea u petak uveče. Marokanski desni bek na svojim društvenim mrežama nije uspeo da pokaže svoju tugu, u trenutku kada je pariski broj 7 na kraju sezone napravio odlazak iz francuske prestonice.

„Hvala“Hakimi je objavio na Instagramu. Poruka praćena emotikonom kralja i uplakanim licem. Sada ostaje da se vidi da li će kraj njegovog najodanog saveznika u Gradu svetlosti doći u pitanje njegove budućnosti u Parizu…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.