PSŽ: zašto Kajlijan Mbape nije pomenuo Real Madrid u svojoj oproštajnoj poruci

Real Madrid: 3 opcije za uvođenje Mbapea

Sada je zvanično. Posle sedam godina provedenih u dresu Parižana, Kajlijan Mbape će narednog leta napustiti klub iz francuske prestonice. „Želeo sam sve da vam kažem da mi je ovo poslednja godina u PSG. Neću da produžim. Završiću svoju avanturu za nekoliko nedelja. Igraću svoj poslednji meč na Parc des Princesu u nedelju.“– rekao je francuski internacionalac putem video snimka emitovanog na njegovim društvenim mrežama ovog petka. Međutim, ako se njegova sledeća destinacija više ne dvoumi, bivši Monegasque nije pomenuo Real Madrid. Ali zašto?

„Postoji protokol koji treba slediti kada odete u Real Madrid. Pošto sam o tome razgovarao sa nekim od direktora, znam da Real Madrid ne želi da ponižava PSŽ po ovom pitanju. Ћele da se to uradi dobro, иisto. Znamo da kada Real Madrid dovede igrača, oni vole da taj igrač sam uradi posao. Real nikada ne želi da se pojavi kao zlikovac istorije koji bi došao da traži, da pregovara iza leđa“priseća se Freda Hermela, specijaliste za madridski klub na RMC. Već uveravani u titulu španske lige, Merengesi bi, naime, trebalo da sačekaju finale Lige šampiona 1. juna protiv Borusije Dortmund. Sa svoje strane, Tim uverava da ova formalizacija ne bi trebalo da se odvija pre 3. juna već će stupati na snagu pre početka evra, organizovanog u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula. Još malo strpljenja…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.