PSG: Kajlijan Mbape namerno izbegao Nasera Al-Kalaifija

PSG: Kajlijan Mbape namerno izbegao Nasera Al-Kalaifija

Vesti nisu mogle da ti pobegnu. Ovog petka, 10. maja ostaće dan kada je napadač Pari Sen Žermena Kajlijan Mbape (25 godina) zvanično objavio odlazak iz kluba, na kraju ugovora u junu sledeće godine. U dugoj video poruci, francuski internacionalac je obavestio o svom odlasku tako što je uzeo vreme da se zahvali svima u Parizu, ne imenujući svog predsednika Nasera Al-Kalaifija. Činjenica koja je naširoko komentarisana na društvenim mrežama i od strane štampe.

I ako je ovo logično iznenađujuće, Le Parisien otkriva da je odnos između menadžera i njegovog igrača u zastoju, pa čak i električni pošto je uoči polufinala protiv Dortmunda (0-1), tokom treninga uoči meča, pariskog predsednika dočekali njegovi igrači… sa izuzetkom Kylian Mbappé. Kapetan Les Bleusa bi „pažljivo je izbegavao da mu se ukrsti put pred kamerama i objektivima fotografa“. Atmosfera na kraju sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.