PSG: Kajlijan Mbape poslao snažnu poruku Ultrasima

PSG: Kajlijan Mbape poslao snažnu poruku Ultrasima

To je konačno saopšteno ovog petka uveče. U videu objavljenom na njegovim društvenim mrežama, Kajlijan Mbape je objavio da neće nastaviti avanturu sa Pari Sen Žermenom. „Zdravo svima. Hteo sam da ti se obratim. Dugo vremena sam upozoravao da ћelim da se obratim svima vama. To je to, ovo mi je poslednja godina u Pari Sen Žermenu. Neću da produžim i završiću svoju avanturu za nekoliko nedelja. Moj poslednji meč na „Parc des Princes“ biće u nedelju.“– objasnio je on.

Nakon objave njegovog odlaska, pariska zvezda je želela da se obrati reč pristalicama Collectif Ultras Parisiens (CUP): „Želeo sam da ti se zahvalim. Još uvek nije gotovo jer još uvek ima finala (kupe de Fransa, protiv Liona). Bilo je važno da ti se zahvalim za sve što si uradio za mene i moju porodicu. Za moju porodicu, ne samo za sportsku stranu, veж i za ljudsku stranu. Bilo mi je važno da se vratim ovde u Pariz. Da rastem kao igrač, ali i kao čovek. Sećanja koja imam sa igračima su više ljudska sećanja. Emocije, sva atmosfera. To su stvari kojih želim da se setim, više od cilja. Imao sam sreće da budem deo ovog kluba. Mislim da ljudi zapravo ne shvataju kako je igrati za PSG“, objasnio je on, u komentarima koje prenosi RMC. Parižanski navijači mora da su to cenili.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.