PSG: Danijel Riolo oštro kritikovao saopštenje o odlasku Kajlijana Mbapea

Zvanično je. Posle višemesečnih spekulacija, diskusija i spekulacija, Kajlijan Mbape je najavio odlazak iz PSG-a na kraju sezone. U video snimku objavljenom na njegovim društvenim mrežama ovog petka, francuski internacionalac se oprostio recitujući tekst koji je očigledno znao najbližem zarezu. Pristup koji nije cenio urednik Danijel Riolo, koji u ovoj objavi nije našao ništa prirodno.

«Imam utisak da Mbape želi da otelotvori sve što je novo u našem društvu, u našem fudbaluje pokazao na RMC. Ne mogu to da uradim, ne razumem. Radite ovo na svojim društvenim mrežama da biste sve kontrolisali, od reči do reči, do najbližeg zareza… Nekako vrhunski u klasi. Svaka reč je odmerena. Kada ga intervjuišu, u improvizaciji, on radi veoma dobro. On je inteligentan dečak koji se dobro izražava. Zašto je tako komplikovano, biti tako neiskloan na kraju kada pripremate sve? Izgleda kao politiиar. Nije mi se svidelo… obrazac. Sve je proračunato, nedostaje mu iskrenost. Dajte lep intervju u medijima!»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.