PSG: KUP priprema tifo za oproštaj Kajlijana Mbapea

Real Madrid: Kajlijan Mbape će uzeti veliko smanjenje plate...

Zvanično je i kraj je sapunice. Ovog petka uveče Kajlijan Mbape je na kraju sezone napravio odlazak iz PSG zvaničnog. On neće produžiti avanturu i potpisaće sa Real Madridom u tom procesu. Ove nedelje, kao što je i najavio, Bondynois će odigrati svoj poslednji meč u pariskim bojama, na Parc des Princes, protiv Tuluza.

Prema informacijama iz RMC Sport, neposredno nakon što je objavio da odlazi, Mbape je upravo otišao u Parc des Princes da uživa u obroku sa Collectif Ultras Paris. Oproštajni obrok posle 7 godina zajedničke avanture. KUP takođe priprema džinovski tifo za meč protiv TFC-a ovog vikenda.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.