PSG: Novi golman na meti za ovo leto

PSG: Novi golman na meti za ovo leto

Odlaskom Kejlora Navasa u junu, PSŽ već radi na pronalaženju novog golmana. Ako Đanluiđi Donnarumma, ako se ne preokrene neki preokret, ostane na prvom nivou sledeće sezone, identitet njegove zamenu još uvek nije poznat. Ubedljiv u svojim retkim izlascima ove sezone, Španac Arnau Tenas je kandidat, on koji ima kvalitet šuterske igre koju traži Luis Enrike. Međutim, u poslednjih nekoliko sati nemačka štampa je pričala o interesovanju iz glavnog kluba za Dianta Ramaja, golmana Ajaksa.

Prodat za 8 miliona evra od strane Frankfurta prošlog leta, nemački golman je bio jedna od retkih svetlih tačaka za holandski klub do povrede u aprilu. Nebeski sport ukazuje na to da ga je PSG posmatrao poslednjih meseci, i da ozbiljno ceni profil. Za sada nisu pokrenuti pregovori, ali bi pariski klub mogao da preduzme akciju ovog leta. Sa 22 godine, Ramaj se procenjuje na 25 miliona evra, pod ugovorom je do 2028. sa Ajaksom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.