Kevin Gameiro najavio odlazak iz Strazbura

Kevin Gameiro najavio odlazak iz Strazbura

Manje iskorišćen ove sezone u Trkačkom klubu de Strazbur i na kraju ugovora za nekoliko nedelja, Kevin Gameiro (37 godina) je odlučio da spakuje kofere na kraju sezone. Iskusni napadač, koji se vratio u svoj trening klub 2021. godine, saopštio je svoju odluku da ovog petka napusti na konferenciji za novinare.

„Mislim da će nedelja biti odličan trenutak za mene. Želim da se zahvalim navijačima, koji su mi pružili toliko ljubavi kada sam počinjao, kada sam se vratio. To je velika avantura koja se bliži kraju. To nije kraj moje karijere, daleko od toga, ali sam odlučio da završim avanturu sa Rejsingom da odem i iskusim druge stvari, ja i moja porodica, u narednih nekoliko godina.“ Rekao je pun emocija jutros. Za poslednje pojavljivanje na Meinau, Kevin Gameiro će imati pravo na derbi protiv Meca u nedelju. Sada ostaje da se vidi da li bivši Parižanin traži poslednju avanturu u Ligi 1 ili inostranstvu, pošto je dobar deo karijere proveo u Španiji (Sevilja, Atlético de Madrid, Valensija).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.