Habib Beje ponovo flertuje sa OM-om

Habib Beje je razgovarao sa klubom iz Lige 1!

Posle uzbudljive sezone u reprezentaciji sa Crvenom zvezdom, u kojoj je ekipa Sen Ouena dobila unapređenje u drugu diviziju, Habib Beje je izabrao da se okrene drugoj destinaciji. U medijima, bivši igrač Strazbura i Njukasla kaže da je spreman da bude trener tima iz Lige 1, sastao se i sa direktorima Stade de Remsa. U Tim Jutros, čovek koji je takođe konsultant na Kanalu, još jednom je pozvao OM- a, njegov klub srca.

„Klub je taj koji mi je pružio najviše emocija od detinjstva. Ja sam bio kapetan. Ako me OM pozove, ali ja trиim tamo! Nemam problem da to kaћem. (…) Danas vam ne kažem da sutra ujutru želim da pozovem Medhija (Benatia, OM-ovog sportskog savetnika), koga vrlo dobro poznajem, i kažem mu: ‘Molim vas, uzmite me!’ To nije ћivot. Ako jednog dana dođe do sastanka, ako postoji volja kluba, i ako jednog dana budemo morali da radimo zajedno, super! » rekao je francuskom dnevniku. Reč mudrima…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.