Brest: Pjer Lis-Melou ne zatvara vrata odlasku

Brest: Pjer Lis-Melou ne zatvara vrata odlasku

Uprkos sezoni 2024-2025 koja već obećava da će biti uzbudljiva za Taj-Zefove kojima je garantovano da će igrati u Evropi, Stade Bretois će ipak verovatno ostati bez nekih ključnih igrača. Dok je Lilijan Brasije dobila izlaznu potvrdu, Pjer Lis-Melou takođe nije krio svoje želje na drugim mestima. U intervjuu sa Tim, 30-godišnjak je rekao da će ostati pažljiv prema ponudama koje mu se nađeš na putu.

„Takođe moram da imam predloge, što još uvek nije slučaj. Ako ih ima, biće proučavani, a samo ja ću doneti odluku. Ove zime sam rekao: „Ne zovi me, čak i ako imaš klub“. Ali kada imate ponude koje je teško odbiti, sportski i finansijski, neminovno sebi postavljate pitanje. Ne mogu ništa da potvrdim. Imaću 31 godinu (25. maja), ne osećam se staro, još uvek sam ambiciozna. Videćemo da li će otkucati sve kutije. Danas nemam ništa. rekao je sportski dnevnik. Pjer Lis-Melou i njegov tim u petak će ugostiti Stade de Rems utakmicu koja bi mogla da odluči o njihovom učešću u Ligi šampiona.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.