PSG se povlači za Mesinho

PSG se povlači za Mesinho

Grumen Estevão Willian, poznatiji kao Mesinho, izgleda da se udaljava od PSG-a. Mladi brazilski igrač, koji je upravo proslavio 17. Kao što je često slučaj sa brazilskim grumenjem, on je pobudio rano interesovanje nekoliko klubova. Prema katalonskom dnevniku Sport, ČINI se da PSG više nije u trci. Luis Kampos ne bi uspeo da postigne dogovor sa predsednikom Palmeirasa Lejlom Pereirom i umesto toga bi se opredelio za regrutovanje Lukasa Beralda (Sao Paulo) i Gabrijela Moskarda (Korintijans). Čini se da su klubovi Premijer lige sada na pol poziciji.

Prema informacijama iz istog dnevnika Barselone, Čelsi i Arsenal su dobro napredovali po tom pitanju. Čelsi navodno razmatra ponudu od 32 miliona evra sa bonusima koji bi mogli značajno da povećaju ukupan iznos. „Guneri“ sa svoje strane takođe gledaju da privuku Mesinha, što ima koristi od prednosti što već imaju nekoliko Brazilaca u svojim redovima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.