Brest: kraj sezone za Pjera Lis-Meloua

Brest: kraj sezone za Pjera Lis-Meloua

Veliki udarac za Bresta. Treći u Ligi 1 stoji sa prednošnoљжu od dva poena u odnosu na Lil sa dve utakmice do kraja, klub iz Bretona жe morati da ostvari podvig kvalifikacija za Ligu љampiona bez svog najboljeg igraиa. Erik Roj je objavio da je vezni fudbaler Pjer Lis-Melou isao iz poslednja dva meča u sezoni.

„Za Pjera, vesti nisu tako dobre. Kraj sezone za njega, on je žrtva frakture fibule, biće operisan tokom nedelje. Teško njemu i grupi, on ima našu punu podršku. Nadamo se da će biti podoban za nastavak ovog leta“, rekao je trener SB29 ovog četvrtka na konferenciji za novinare.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.