AS Monako: Kristijan Mavisa na nišanu

AS Monako: Kristijan Mavisa na nišanu

Omladini Tuluza će se udvarati ovog leta. Kristijan Mavisa je jedan od njih. Devetnaestogodišnja centralna odbrambena igračica, koja je ove sezone odigrala 15 utakmica u Ligi 1 uključujući i dva gola, zapala je za oko AS Monaku, što ukazuje dnevnik Tim.

Sportski list ukazuje da bi tim Asémiste trebalo brzo da krene u ofanzivu kako bi stekao usluge rodom iz Sen Žan-de-Vergesa. Treba napomenuti da je nekoliko klubova Bundeslige takođe u redovima igrača koji se dovodi u vezu do 2026. sa Téfécé.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.