PSG: Produžetak na vidiku za Đanluiđija Donnarummu

PSG: Produžetak na vidiku za Đanluiđija Donnarummu

Približava se prozor letnjeg transfera, a Pari Sen Žermen će gledati da gradi na čvrstim temeljima ove sezone. Sa Luisom Enrikeom kao dirigentom, glavni klub je zadržao titulu šampiona Francuske, plasirao se u finale Kupe de Fransa i polufinale Lige šampiona. Tako španski trener i njegov stručni štab računaju na jake ljude iz svlačionice, kao što je Đanluiđi Donnarumma.

I prema informacijama iz Nebeski sport, italijanski golman bi trebalo da bude produžen od strane uprave Ile-de-France. Na kraju sezone zakazan je sastanak PSŽ-a i agenta igrača Enca Raiole na kojem će se razgovarati o obnavljanju njegovog ugovora koji trenutno ističe 2026. godine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.