PSG stavio tačku na klanove u garderobi

PSG je krunisan za šampiona Francuske!

Dugo je svlačionica Pari Sen Žermena bila sategana od klanova. Južnoamerikanci i Evropljani da pogoršaju stvari, ali ove sezone situacija je mnogo drugačija. Odlasci važnih igrača PSG-a (Nejmar, Veratti, Paredes, Mesi, Serhio Ramos) promenili su lice tima i svlačionice, dodati dolasku francuskih internacionalaca (Ousmane Dembélé, Lucas Hernandez, Randal Kolo Muani), kako je preneo dnevnik Tim.

Sedišta se, međutim, nisu promenila, a svlačionica deluje ujedinjenije. To je takođe bila želja uprave prošlog leta, da spoji svlačionicu i razbije različite grupe. Hispanska strana više nije u većini, čak i ako je dolazak Luisa Enrikea omogućio očuvanje ovih kodeksa jezika. Svaki igrač je našao svoje mesto u grupi, oko Luisa Enrikea, donosioca odluka i glavnog aktera u središtu diskusija. Značajan detalj, dovoljan za osvajanje Lige šampiona? Prvi elementi odgovora naći će se večeras protiv Borusije Dortmund u drugom delu polufinala C1.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Osvajanje Pariza može da vam zaradi i do 146€, a Dortmund do 650€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.